Congresenergizer

Cindy Pittens / Improvising

Met behulp van improvisatie theater mensen dichter bij elkaar te brengen. Daarnaast leren mensen in deze improvisatie energizer sterker in hun schoenen te staan, flexibeler omgaan met elkaar en hen oog te houden op vooruitgang na gefaald te hebben. Met een brede glimlach en een gepaste dosis energie creëren we een veilige sfeer, waardoor deelnemers net dat stapje uit hun comfortzone durven te zetten. De improvisatie energizers zijn perfect voor het blootleggen van dynamieken binnen groepen en mensen zelf. Na deze improvisatie energizer zijn deelnemers opgewarmd, is de spanning in het lijf gezakt, verlopen denkprocessen soepeler en is er een hogere actiemodus voelbaar.

Cindy Pittens is improvisatie trainer en –speler. Zij kwam al op jonge leeftijd in aanraking met theater en improvisatie. Zij kreeg een enorme interesse voor de mogelijkheden om improvisatie in te zetten in haar werk als zorgverlener. Later ontdekte zij dat improvisatie ook op hogere niveaus gebruikt kan worden ter bevordering van groepsprocessen. Zij deed opleidingen met betrekking tot de improvisatie-mindset en leerde over innovatief trainen. Hedendaags staat Cindy voor groepen om hen op humoristische wijze uit te dagen om te improviseren. Specialisaties: Improvising, Acting, Body-ing, Drumming, Kazoo-ing, Laughing, Miming, Singing, Webbing, Whacking

Offerte Aanvragen

Hoe kunnen we je helpen. Kom in contact.

Wij zijn er om jou te helpen! Ons ervaren team staat klaar om jouw behoeften te bespreken en een op maat gemaakte oplossing te bieden. Neem contact met ons op om meer te weten te komen over hoe wij jou kunnen helpen om jouw evenement tot een succes te maken.


Scroll naar boven