Congresenergizer

Dineke Faas / Connecting

De Consciousness Connection energizer wordt gegeven met behulp van humor en volgen de principes van Breathwork en Creatie flow. Dineke weet mensen van alle leeftijden, culturen en sociale achtergronden met elkaar te verbinden. Deze authentieke, diepzinnige en speelse ervaring brengt deelnemers tot zichzelf en groepsweerstand wordt overwonnen.

Dineke Faas, ook bekend als de Consciousness Connector is werkzaam als ademtherapeut, breathwork specialist, systeemcoach, jongerencoach en theaterdocent. Met haar humoristische en no-nonsense aanpak kan ze binnen korte tijd een hart-tot-hartverbinding tot stand brengen en mensen uit hun comfortzone halen zonder het geforceerd te laten voelen. Overstijgend kan zij een echte verbinder genoemd worden. Dineke maakt gebruik van technieken die dicht bij de mens staan. Door echt contact te maken in diepere lagen, laat zij mensen zelfverzekerd optreden en kan zij hen duurzame handvatten aanbieden om persoonlijke uitdagingen aan te gaan. Specialisatie: Connecting

Offerte Aanvragen

Hoe kunnen we je helpen. Kom in contact.

Wij zijn er om jou te helpen! Ons ervaren team staat klaar om jouw behoeften te bespreken en een op maat gemaakte oplossing te bieden. Neem contact met ons op om meer te weten te komen over hoe wij jou kunnen helpen om jouw evenement tot een succes te maken.


Scroll naar boven