Congresenergizer

Kodjo Agbodjalou / Body-ing

De mensen zijn zelf het instrument! Met klapritmes, door te stampen en door stemklanken te laten horen wordt er gezamenlijk een muziekstuk gecreƫerd. De professionele muzikanten geven de ritmes aan en de mensen vormen het orkest! Body & Vocal Percussie is heel verrassend, het brengt mensen in een vrolijke stemming, niet in de laatste plaats door de ontdekking hoe geweldig het is om samen een muziekstuk op te bouwen. Deelnemers zullen zich aanzienlijk beter voelen door de lichamelijk activiteit en de energie die wordt uitgewisseld.

Kodjo Agbodjalou is muzikant en danser. Hij groeide op in Togo waar hij de kracht van de natuur leerde verbinden aan dans volgens de lessen van de Vodun cultuur. Zijn grootvader en vader leerde hem de dans als medicijn voor het laten gaan van mentale en fysieke pijn. Hij verteld over de verbinding tussen beweging en diverse natuurelementen. Kodjo kan groepen losbreken en inspireren. Zijn energizers zijn gelardeerd met humor en zorgen voor een open sfeer en geeft mensen zin om te leren. Hij is in staat om energieƫn van groepen te ervaren en hij kan de juiste vormen van energie teruggeven. Specialisaties: Body-ing, Drumming, Singing, Whacking

Offerte Aanvragen

Hoe kunnen we je helpen. Kom in contact.

Wij zijn er om jou te helpen! Ons ervaren team staat klaar om jouw behoeften te bespreken en een op maat gemaakte oplossing te bieden. Neem contact met ons op om meer te weten te komen over hoe wij jou kunnen helpen om jouw evenement tot een succes te maken.


Scroll naar boven