Congresenergizer

Ndingou Dione / Clapping

Met clapstix worden de congresgangers in het ritme gezet, op een vette beat worden vraag en antwoord spelletjes gedaan. Met klappende ritmes, stampen en begeleidende geluiden ontstaat er samen een muziekstuk. Deze energizer vergroot het gevoel van blijdschap. Men ontdekt dat zij elkaar nodig hebben voor een beter ritme en ervaren zo, hoe leuk het is om samen iets op te bouwen.

Ndingou Dione is Percussionist en muzikant uit het groene Senegal. Met een collectief van muzikanten heeft hij door Afrika getourt voor optredens op bruiloften en doopfeesten. Ndingou begon zijn cariére als muzikant op de Djembé, Bougarabou en Serouba. Later ontdekte Ndingou dat hij in Europa zijn passie voor de Afrikaanse muziek kon overdragen in de vorm van workshops en optredens. Specialisaties: Clapping, Whacking, Drumming

Offerte Aanvragen

Hoe kunnen we je helpen. Kom in contact.

Wij zijn er om jou te helpen! Ons ervaren team staat klaar om jouw behoeften te bespreken en een op maat gemaakte oplossing te bieden. Neem contact met ons op om meer te weten te komen over hoe wij jou kunnen helpen om jouw evenement tot een succes te maken.


Scroll naar boven