Congresenergizer

Patrick Tromp / Drumming / Whacking

Bij de energizers die Patrick aanbiedt gaat het er niet om dat mensen de instrumenten leren bespelen, het gaat meer om het vergroten van het gevoel van saamhorigheid en bouwen aan een gezamenlijke energie. Met ‘Serious fun’ halen Patrick en zijn team van Afrikaanse muzikanten mensen uit hun comfortzone en creëert hij een gevoel van verbondenheid door mensen te laten lachen, voelen en samenwerken.

Patrick Tromp kwam eind jaren negentig in aanraking met de Afrikaanse drum. Hij merkte dat het ritme voor veel plezier kan zorgen maar ook erg verbroederlijk kan zijn. Hij werkt sinds 2000 wereldwijd als ritmisch teambuilder met behulp van zijn wereldse drums. Door zijn energieke en laagdrempelige omgang met mensen weet hij groepen in een korte tijd in beweging te zetten. Specialisaties: Drumming, Clapping, Digitaling, Kazoo-ing, Webbing, Whacking

Offerte Aanvragen

Hoe kunnen we je helpen. Kom in contact.

Wij zijn er om jou te helpen! Ons ervaren team staat klaar om jouw behoeften te bespreken en een op maat gemaakte oplossing te bieden. Neem contact met ons op om meer te weten te komen over hoe wij jou kunnen helpen om jouw evenement tot een succes te maken.


Scroll naar boven