Congresenergizer

Phatt Great / Webbing

Onze facilitator wordt voorgesteld als een van de sprekers. De aanwezigen verwachten een business praatje. In zijn verhaal doet de spreker observaties over het onderwerp, de organisatie en de bijeenkomst. Als de spreker een touwtje uit zijn kleren trekt, wordt het langzamerhand duidelijk dat hij andere bedoelingen heeft dan een serieus onderwerp te presenteren. Beetje bij beetje wordt duidelijk dat het om een ludieke act gaat. De spreker stelt vervolgens een vraag en vraagt de zaal om antwoord. Hij gooit een bol wol en wie de bal vangt roept een kort antwoord. Onder begeleiding van stampende muziek verschijnen overal bolletjes wol, de spreker nodigt het publiek uit om een bijzonder netwerk op te bouwen. Zo maken de deelnemers in een handomdraai samen een kleurrijk web. Binnen enkele minuten is iedereen letterlijk met elkaar verbonden en bruist de ruimte van de energie. Het is een verrassende energizer of energieke opening of afsluiting van een congres, waarmee meteen de toon van de dag wordt gezet. Het laat op speelse wijze zien dat iedereen met elkaar verbonden is en dat je deel uitmaakt van een groot en tastbaar netwerk. Dit toont aan dat een echte relatie met elkaar belangrijk is.

Phatt heeft veel ervaring in het losmaken van groepen mensen. Hij tovert de aandachtig luisterende congresgangers in “ no time “ om tot actieve deelnemers. TAG# Een enkele draad breekt snel, terwijl de kracht van het netwerk een sterk geheel is. Specialisaties: Webbing, Whacking, Clapping

Offerte Aanvragen

Hoe kunnen we je helpen. Kom in contact.

Wij zijn er om jou te helpen! Ons ervaren team staat klaar om jouw behoeften te bespreken en een op maat gemaakte oplossing te bieden. Neem contact met ons op om meer te weten te komen over hoe wij jou kunnen helpen om jouw evenement tot een succes te maken.


Scroll naar boven