Congresenergizer

Ron Vervuurt / Singing

Doormiddel van zang brengt hij groepsinteractie tot gang. Hij is in staat om mensen uit hun comfortzone te brengen door hen mee te laten zingen met inspirerende muziekstukken. Men voelt zich met behulp van Ron zijn zang-energizer weer opgeladen voor een interactief congres.

Ron Vervuurt is presentator, acteur en groepstrainer. Kleine Ron kwam op school in aanraking met zang en voelde hiervoor een sterke passie. Zang nam voor hem serieuzere vormen aan nu hij betrokken is bij de productie van kinder opera’s en hij neemt nog regelmatig deel aan Jazz Jamsessie. Zowel in kleine intieme settingen als bij grote evenementen zet hij bezoekers in beweging of laat hij ze mee-schallen op muziek. Ron wilt mensen weer even uit hun stoel halen en frisse energie meegeven met zijn energizers. Specialisaties: Singing, Acting, Kazoo-ing, Miming, Webbing

Offerte Aanvragen

Hoe kunnen we je helpen. Kom in contact.

Wij zijn er om jou te helpen! Ons ervaren team staat klaar om jouw behoeften te bespreken en een op maat gemaakte oplossing te bieden. Neem contact met ons op om meer te weten te komen over hoe wij jou kunnen helpen om jouw evenement tot een succes te maken.


Scroll naar boven