Congresenergizer

William Appelman / Haka-ing

De Haka is een weerspiegeling van de kracht die een groep ervaart. In de Maori cultuur wordt de Haka vaak toegepast als een symbool van saamhorigheid. William draagt zijn passie voor de Maori cultuur graag over door de Haka als groep voor te bereiden en uit te voeren. Met behulp van zijn Haka energizer ervaren deelnemers een creatieve boost, zijn zij uit hun comfortzone gestapt en ervaren een gevoel van plezier en verbinding.

William Appelman is een specialist in de Maori Haka. Zijn liefde voor deze traditionele Nieuw-Zeelandse dans groeide enorm nadat hij er mee in aanraking kwam na een moeilijke levensperiode. William ziet de Haka als zijn redding en spreekt nu trots over de kracht die het hem geeft om weer vrij kleurrijk en krachtig te bewegen.

Offerte Aanvragen

Hoe kunnen we je helpen. Kom in contact.

Wij zijn er om jou te helpen! Ons ervaren team staat klaar om jouw behoeften te bespreken en een op maat gemaakte oplossing te bieden. Neem contact met ons op om meer te weten te komen over hoe wij jou kunnen helpen om jouw evenement tot een succes te maken.


Scroll naar boven