Congresenergizer

Yvon Hollander / Shaping

De energizer heeft als doel het toveren van een lach op ieders gezicht. Met het bekende nummer " Shape of you " brengen we de groep in een gezamenlijke melodie waardoor er een positieve energie-uitwisseling ontstaat. Met behulp van haar muzikale vrienden ontstaat er een positieve sfeer binnen een groep en wordt de groepsbaterij weer volledig opgeladen.

Yvon Hollander is theaterproducent en muzikante. Na een rijke muzikale carrière besloot zij met een collectief handen in een te steken en na te denken over het gebruiken van muziek als verbinder tussen mensen. Yvon: “Door een groep mensen in eenzelfde cadans (ritme) te brengen op eenzelfde golflengte (melodie) gaat er automatisch energie stromen. Ik wil iedereen die " positive vibe " laten ervaren”.
Specialisaties: Shaping, Miming

Offerte Aanvragen

Hoe kunnen we je helpen. Kom in contact.

Wij zijn er om jou te helpen! Ons ervaren team staat klaar om jouw behoeften te bespreken en een op maat gemaakte oplossing te bieden. Neem contact met ons op om meer te weten te komen over hoe wij jou kunnen helpen om jouw evenement tot een succes te maken.


Scroll naar boven